3.24.2011

EXCLUSIV.INTERVIU CU BETTY STROE DESPRE : MUZICA,PASIUNI SI VIATA.



Inainte de a rosti , muzica etno , spui Betty Stroe, “fata frumusica” a muzicii etno din Romania.
Cand spui Betty Stroe iti amintesti cu placere despre melodiile care cu ani in urma dominau topurile muzicale romanesti. “Blestem”,”Sunt o fata frumusica” si “Venin” faceau furori intre tineri.
Betty a crescut “mare” si nu mai este pustoiaca,care lasa oftaturi in urma sa.
Ce mai face fosta componenta Etnic?
Ce pasiuni are? Ce planuri de viitor are ? ……………………….
La fel de spontana, ” pragmatica si ambitioasa” Betty Stroe a avut deosebita placere sa-mi acorde un interviu exclusiv pentru Prahova,acordat site-ului InfoPloiestiCity 

INFOPLOIESTICITY : Toata lumea te stie ca Betty de la Etnic.Cum a pornit totul?

Betty : ” Este si normal sa ma stie toata lumea ca Betty de la Etnic pentru ca trupa Etnic a insemnat intotdeauna Betty. Eu am avut la un moment dat 2 dansatoare care ulterior s-au transformat in backing-vocals. In proiectul Etnic am inceput cantand singura si de aceea aceasta asociere puternica de nume. ”

INFOPLOIESTICITY :” Etnic intr-un timp domina topurile cu hiturile “Venin”,”Blestem” “Sunt o fata frumusica”.Cum si cand a aparut declinul?

Betty : ” Declinul trupei Etnic s-a datorat managementului ineficient pe care l-a avut trupa. Dupa mai multe piese de succes, fostul meu manager a hotarat ca ar fi mai bine sa luam o pauza de promovare. S-a simtit probabil coplesit de succesul inregistrat in concerte si simtea ca pierde controlul asupra mea ca si artist. Atunci am realizat ca ma plafonez intr-o trupa ce urma sa moara. Asa ca drumurile noastre s-au despartit la un moment dat. Nu am vrut sa moara odata cu Etnic si Betty, si ma bucur ca am stiut sa pun punct la momentul potrivit.”

INFOPLOIESTICITY :Ce face Betty post Etnic?

Betty : ” Foarte bine. Mult mai bine! Lucrez la un nou proiect muzical, in managementul “Attitude Music”, un album nou, cateva videoclipuri, voi reveni cu o imagine de care muzia etno a dus lipsa in ultimii ani.”

INFOPLOIESTICITY :In Romania incet,incet muzica etno a cunoscut un declin vizibil.De ce?

Betty: ” Pentru ca foarte putini artisti au ales sa opteze pentru calitate. In muzica etno este foarte usor sa fii “kitch” si cu asta cred ca am spus tot. Prin noul proiet pe care il pregatesc vreau sa redau acel aer de prospetime pe care l-au adus in muzica etno piese precum “ Blestem “ ; “ Zorilor “, s.a.m.d. ”

 INFOPLOIESTICITY :“Blestem” a fost una dintre melodiile care te-a facutcelebra.De ce tocmai “Blestem”?

Betty: ” De ce nu? Este o piesa care transmite foarte mult, o piesa care la un moment dat orice femeie simte nevoie sa o cante…”

INFOPLOIESTICITY :Ce face B.S in timpul liber?

Betty : ” In putinul timp liber pe care il am dorm, ma relaxez, ies cu prietenii in oras, foarte rar gatesc. “

INFOPLOIESTICITY :Ce alte pasiuni are fosta componenta Etnic?

Betty : ” Pasiuni este mult spus…imi place inotul.”

INFOPLOIESTICITY :3 cuvinte care te-ar caracteriza………….

Betty : ” Pragmatica, ambitioasa, sincera…prea sincera uneori “

INFOPLOIESTICITY :Cea mai frumoasa si cea mai urata amintire dintr-un concert …………

Betty: ” Amintiri frumoase sunt sute….nu as putea sa aleg una intre atatea…amintiri urate insa nu am din concerte…nu mi s-a intamplat niciodata sa am vreo patanie urata la un concert. Desigur, mici accidente de masina in drum spre concerte, insa nimic grav. “

 INFOPLOIESTICITY :Daca ti-ar propune un manelist sa faci un featuring cu el,ai accepta?Cu cine?

Betty : “Nu stiu, nu m-am gandit la asta si nici nu mi s-a propus. “

INFOPLOIESTICITY :Cam rare aparitile in mass-media.Betty Stroe este o vedeta care “sta in banca ei”?

Betty :” Oarecum. Nu vreau sa apar la tv fara sa am ceva important de spus. Nu sunt genul de artist care vrea sa sufoce prin aparitii tv, nu mi-am fabricat niciodata scandaluri de dragul aparitiilor tv si nici nu voi face acest lucru vreodata. “

INFOPLOIESTICITY :Betty Stroe despre :trecutul,prezentul si viitorul sau muzical.

Betty : ” Ar fi de scris un roman pe tema asta, trecutul a fost pana la un moment dat, foarte frumos, in prezent lucrez la un nou proiect muzical si in viitor desigur, videoclipurile noi si albumul. Imi doresc o cariera constanta. “

 INFOPLOIESTICITY :Inna a reusit o adevarata performantainternationala.Cum comentezi?

Betty : “Este grozav ceea ce a reusit proiectul Inna si ii doresc mult mult succes in continuare! Nu pot decat sa ma bucur ca inca un artist roman, are succes peste hotare. Dincolo de toate micile rautati care se scriu despre ea, pana la urma s-a inregistrat un succes considerabil cu acest proiect si merita toate felicitarile noastre. “

INFOPLOIESTICITY :Esti una dintre cele mai frumoase vedete feminine dinRomania.Ai vreun secret al frumusetii?

Betty : ” Multumesc pentru aprecieri, nu am un secret al frumusetii insa cred cu tarie ca frumusetea vine din interior.”

INFOPLOIESTICITY :Ce alte planuri de viitor ai?

Betty : ” Planurile mele de viitor in cariera muzicala sunt cat se poate de marete, desigur foarte multe nu pot spune pentru ca imi doresc sa inchei filmarile la videoclipuri inainte de orice “dezvaluiri” 

 INFOPLOIESTICITY :Manele,politica sau fotbal?

Betty: ” Muzica. “

G.D Cand te putem vedea la Ploiesti?

Betty ” Cu mare drag, de fiecare data cand ma veti invita. “
G.D Un mesaj pentru  cititorii ……………..
Betty: ” Le transmit toate gandurile bune, si sanatate, ca-i mai buna decat toate si ii invit sa viziteze web-site-ul meu:www.bettystroe.ro care isi va schimba fata in curand, pentru a fi in ton cu noua imagine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *