8.24.2016

Spectacolul VANILLA SKYPE pe scena Teatrului " Toma Caragiu " Ploiesti



Teatrul Toma Caragiu va invita vineri, 2 septembrie, de la orele 17.00 si 20.30, in sala Teatrului, la spectacolul VANILLA SKYPE, o co-productie a Teatrului ACT si Asociatiei T.E.T.A.
Regia poarta semnatura cunoscutului realizator tv, Catalin Stefanescu, cel care a scris si textul piesei de teatru, special pentru actorii din distributie.
Aceasta productie beneficiaza de o distributie din care fac parte unii dintre cei mai importanti actori de pe scena teatrala autohtona – Marcel Iures, Marius Manole, Medeea Marinescu, Andi Vasluianu si Vlad Zamfirescu carora li se alatura mai tinerii Alexandru Ion, Mircea Postelnicu si Vladimir Purdel.
Personajele din Vanilla Skype sunt oameni pe langa care trecem zilnic, colegii nostri de la birou, calatorii din mijloacele de transport in comun ori din automobilele oprite la semafor, lucratorii care pun borduri sau baga cabluri in pamant, de pilda. Irascibili, blazati, inspaimantati, nemultumiti, delasatori, viseaza la ce nu pot avea si povestesc despre framantarile lor in schema de terapie prin ras pe care ne-o propune echipa si Catalin Stefanescu. Cu intamplari fascinante, autentic omenesti, pline de seva narativa, cu umor destept, netrucat, cu o voluptate a epicului demn de o Seherezada si cu o stiinta organica a dialogurilor si spunerii lor.
(Oltita Cintec, suplimentuldecultura.ro)

Biletele se pot achizitiona de la Agentia de bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774. Pretul unui bilet este de 45 lei.
Va asteptam la un spectacol in care, asa cum afirma actrita Medeea Marinescu, sunt spuse sincer povesti si gânduri care te îndeamna sa reflectezi.
Catalin Stefanescu
regia: Catalin Stefanescu
Cu: Marcel Iures, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Andi Vasluianu, Alexandru Ion, Mircea Postelnicu, Vladimir Purdel

Asistent regie: Alexandru Ion
Foto-video: Alex Iures
Grafica: Ionut Gavrila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *