9.28.2016

Ploiesteanca Giulia Mihai a scos 5 albume anul acesta.



Giulia Mihai s-a născut la Ploieşti, în data de 05 iunie 1992 este o tânără şi talentată cântăreaţă de muzică Pop-dance şi EDM.
Giulia a absolvit cursurile Colegiului Economic "Virgil Madgearu" Ploieşti în anul 2012, apoi a urmat cursurile Şcolii de Televiziune "TUDOR VORNICU" Bucureşti pe care le-am terminat în 2013.

În prezent se concentrează pe cariera muzicală, încerc să pătrund pe piaţa muzicală românească. Ca personalitate se declară a fii o persoană foarte romantică, pasională, optimistă şi plină de viaţă.
Dragostea pentru muzică şi dans o are încă din copilărie, îmi plăcea să cânte şi să danseze în faţa familiei şi a prietenilor.

" În muzică, mă atrage tot ceea ce este mai deosebit, ce mă face să vibrez sufleteşte, să îmi creeze o stare sufletească aparte, să mă emoţioneze. O voce deosebită întotdeauna mă emoţionează. ", Giulia Mihai.

Giulia şi-a "călit " vocea cântând coveruri ale multor melodii celebre pe care le-a "urcat " pe diverse site-uri pe internet, apoi tânăra ploieşteancă a primit oferte de colaborare din partea unor cunoscuţi Dj din România, Italia, Suedia şi SUA.
Printre cele mai importante melodii ale Giuliei notăm: Come Back-En La Playa lansată de Record Label Naughty Family (9 februarie 2014), melodia fiind făcută în colaborare cu Ionuţ Murgoci (DJ DElyno) şi cântată împreună cu Dutch Diamond, (un cunoscut şi talentat rapper din SUA).
 Come Back-En La Playa este o piesă superbă de vară care te îndeamnă la dans şi party on the beach!
Melodia a fost foarte bine primită de public, apoi a "pătruns " rapid în playlisturile mai multor radiouri din întreaga lume şi având un număr mare de remixuri făcute de DJ din lumea întreagă.

Mai departe aici: http://infoploiesticity.blogspot.ro/2015/11/giulia-mihai-tanara-in-varsta-de-23-ani.html



2016, un an de succes.



Giulia Mihai a lansat anul acesta 5 albume de muzica EDM, House, Tehno House împreună cu Greg Sletteland şi MC FreeFLOW.

Greg Sletteland este unul dintre cei mai interesanţi DJ din Los Angeles având în repertoriu numeroase premii şi o carieră

De succes în domeniul muzicii electronice iar MC FreeFlow (Dj UK) este unul dintre cei mai de top MCs din UK care a semnat cu peste 16 Record Labels importante din domeniul EDM, House, ElectroHouse precum Dandy Kid Records, Monkey Beats and Big Fish.

Albumele care cuprind melodii electro dance, house, tropical house, tech house au fost foarte bine primite pe plan internaţional.

Primul album conţine 44 melodii.


https://soundcloud.com/greg-sletteland-free-downloads-edm-electronic-dance-music-progressive-melodic-house/sets/new-mp3-album-best-edm-2016-of


Albumul numărul 2 contine  29 melodii


https://soundcloud.com/greg-sletteland-free-downloads-edm-electronic-dance-music-progressive-melodic-house/sets/dj-top-100-chart-best-edm-2


Albumul numărul 3 contine  51 de melodii fiind de altfel cel mai apreciat.

Detine  primul loc  în DJ MIX TROPICAL HOUSE , locul 2 în DJ MIX TECH HOUSE, locul 3 în VOCAL HOUSE DJ MIX si locul 9 în EDM DJ MIX pe ITUNES.


https://soundcloud.com/greg-sletteland-free-downloads-edm-electronic-dance-music-progressive-melodic-house/sets/dj-top-100-chart-best-edm.


Albumul numarul  4 conţine 27 melodii şi detine locul 4 în Tropical House DJ Mix şi EDM DJ Mix.


https://soundcloud.com/greg-sletteland-free-downloads-edm-electronic-dance-music-progressive-melodic-house/sets/new-album-4-w-dj-mix-issue-28


Albumul numărul 5 conţine 46 de melodii.


https://soundcloud.com/greg-sletteland-free-downloads-edm-electronic-dance-music-progressive-melodic-house/sets/fifth-album-in-progress-ft .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *